Minden test, egy időben, vagy ellenjavallatok egy másik, kell, hogy távolítsa el a hajat, sokszor a gondolat, hogy tartós szőrtelenítés jut eszembe. Sok választás Fresh Depil szőrtelenítés, a választás alapján kell néhány tényező.

Milyen módszerek állnak rendelkezésre?Fresh Depil értékelések

Mi a végleges szőrtelenítő módszerek?

A mi test területen szeretné, hogy távolítsa el?

Rövid Távú Szőrtelenítő Módszerek-

Borotválkozás –, Mind a nedves, borotva, villanyborotva, Fresh Depil elektromos. Főként a férfiak az álla. Sok nő is borotválja a lábát. Bár a haj úgy tűnik, összetevők hogy a nő vastagabb, ez nem így van. Mi történik az, hogy a haj vágás a bőr szinten szögben. Mert a haj, ezért nehezebb a kapcsolatot.

Gyantázás – Ez az alkalmazás, a forró Fresh Depil viasz(alternatív viasz módszer hideg viasz) a kívánt területre. Ha megkeményedik, ez csalás kitépték ellen a növekedés. Elsősorban a láb szőrtelenítés, bár használhatja, más területeken. Idővel a haj gyengül, ez azt jelenti, hogy újulat lassabb.

Fresh Depil -gyógyszertár, vélemények

Kopasztás – Talán a legrégebbi szőrtelenítő módszer arra is megvan az esély, hogy mindenkinek rántott egy kis hajat egy időben, vagy egy Fresh Depil másik. Mint egy hivatalos szőrtelenítő módszer általában használt szemöldök kopasztás vagy eltávolítása a hajszál. Cukorral, majd threading is része a kopasztás család.

Szőrtelenítők – Kémiai krémek vagy gélek, hogy reakciót válthat ki a Fresh Depil szőrszálakat, összetöröd őket, hogy így kell letörölni egy törülközővel gyógyszertár vagy szövet. Szőrtelenítők használják, főleg a nők. Ha elkezdi használni a szőrtelenítő mindig a legjobb, hogy próbálja ki, mint egy kis terület esetén a bőrreakciók (elvégre ez egy kémiai vegyület, valamint különböző emberek különböző reakciók).

Állandó Haj Csökkentés-

Laser – Lézeres szőrtelenítés Fresh Depil egy hosszabb távú szőrtelenítő módszer. Nem sorolható (az FDA vonatkozó iránymutatások), mint egy mellékhatások végleges szőrtelenítő módszer még, de ez egy állandó haj csökkentési vélemények módszer. Egyszerű szavakkal, hogy mi történik az, hogy egy fénysugár középpontjában a tüsző, hogy az átalakult hő. A haj elnyeli, viszont le van tiltva.

Tartós Szőrtelenítés-

Elektrolízis – Ez az egyetlen szőrtelenítő módszer, hogy sorolható az usa-ban (az FDA vonatkozó iránymutatások), mint egy Fresh Depil végleges gyógyszertár szőrtelenítő módszer. Ezt a módszert kell alkalmazni, elektromos áram, hogy minden egyes haj kezelik. Az elektromos áram tönkreteszi a hajat. Ez egy hosszadalmas folyamat, amely általában igényelnek a különböző foglalkozások.

Test Helyiségekben Ajánlott szőrtelenítő Módszerek-

Fresh Depil fórum

Általánosságban, elektrolízis, lasering lehet alkalmazni a test Fresh Depil minden területek; ezért az alábbi ajánlott módszerek mind ideiglenes, ami azt jelenti, hogy a haj növekedését között kerül megrendezésre egy nap, három hét.

Szemöldök – Bár vannak, akik borotválják a szemöldökét, az ajánlott módszerek minden származó kopasztás. Ezek a vélemények Fresh Depil következők: Szőrtelenítésre, menetvágó, gyantázás, vagy cukorral.

Felső Ajkát, Állát Fresh Depil, Bajusz, Szakáll – A férfiak borotválkozás a norma, míg a nők számára a gyantázás, vagy cukorral.

A Fresh Depil Nyak hátsó

A férfiak esetében ez lehet akár borotválkozó vagy cikket. A Fresh Depil összetétel nők másrészt kell viasz, vagy a cukor. Miután azt mondta, hogy egy rövid frizurák, borotválkozás közben teljesen elfogadható.

A váll, a hát, Karok, Kéz, Has -, kerülni kell a borotválkozás, a váll, a hát vagy a gyomor, mivel fennáll a veszélye, hogy a bőr irritációja, a benőtt Fresh Depil szőrszálakat. Azt is meg kell legyen nagyon óvatos, borotválkozás közben a észrevételek területeken, ahol nem lehet látni, mint a kockázat csökkentése nagy. A legjobb módszer ezek a területek cukorral vagy gyantázást. Egy meleg zuhany után a szőr eltávolítása csökkenti a kockázatot a bőrirritáció.

Hónalj – Borotválkozás az ajánlott módszer, de meg kell tenni óvatosan, Fresh Depil mint a hajszál a hónalj növekszik a különböző irányokba. Kerülje a dezodorok után azonnal, de használja a hidratáló krém. Gyantázás, cukorral is használható, bár fájdalmas lehet ezen a területen.

Ágyéki Területen, Bikini Vonal -Klip le a hossza a szőrt ollóval. Akkor kell alkalmazni, viasz, vagy cukorral megoldás. Borotválkozás, Fresh Depil vagy egy nedves borotva, vagy egy elektromos borotva is használható, de tudja, hogy a regrowth időszak lehet kellemetlen, fájdalmas miatt borosta. Kerülni kell a szőrtelenítők, mint ők is okozhat súlyos irritációt.

Láb, Láb -, Lábujj -A legnépszerűbb módszer a borotválás, gyantázás. Egy láb borotválkozni, ahol óvatosnak kell lenni, a darabok, Fresh Depil azt jelenti, hogy ez egy nagyon művek rövid távú megoldás (három nap). Gyantázás egy hosszabb távú, de a legjobb eredmény elérése érdekében meg kell várni, amíg a haj

körülbelül negyed centiméter hosszú.

Sok szőrtelenítés alternatívák, ahol a végén a nap, a Fresh Depil választás során figyelembe kell venni, hogy a költség, a regrowth időszakban lehetséges bőrreakciók, valamint a könnyű használat.

Előnyök, Hátrányok a Különböző szőrtelenítési Technikák

Penge

Előnyei: jelenleg az új típusú penge a női szőrtelenítés, amely tökéletesen alkalmazkodott a testrészeink, közé tartozik a ár síkosító anyag (általában az aloe) a bázis, így a bőr sima, hidratált. Továbbá Fresh Depil eltávolítása után a haj lehet alkalmazni, egy post-szőrtelenítő krém, amely nyugodt. Ez a begépelt a szőrtelenítés nem távolítja el sok időt, mert csak azt kell alkalmazni, hogy a bőr, borotválás. Vannak olyan termékek, alkalmas az érzékeny bőrt, csökkenti az allergia kialakulásának veszélyét, hogy ez a fajta szőrtelenítés.

Fresh Depil csalásFresh Depil – hogyan kell használni

Hátrányok: Ez a módszer nem indul el a root haj, de a borotvált bőrt szinten. Én csak ajánlani tudom ezt a módszert a szőrtelenítés hogyan kell használni Fresh Depil vészhelyzet esetén, mint a haj jön ki erősebben, bár nem annyira, azt mondta. Haj nő átlagosan 6,3 milliméter havonta a hóna alatt, majd kétszer olyan gyorsan, szóval én nem ajánlom ezt a módszert a szőrtelenítés.

Szőrtelenítő krém

Előnyei: gyors szőrtelenítés technikája (5-8 perc), fájdalommentes, kényelmes. Léteznek speciális krémek érzékeny bőrre. Ezzel a módszerrel Fresh Depil a szőrtelenítés nem áll fenn a bőr darabok a helyén marad, puha hosszabb, mint a haj növekedését puhább a bőr jobb, hidratált. Korábban, hogyan kell használni néhány krémek, irritált bőrt, sőt, volt egy elég kellemetlen szag, ami már fix, hogy dúsított nyugtató, eszközök használata parfüm fedőképesség, stabilitás.

Hátrányok: Ha túllépi Fresh Depil az ajánlott várakozási idő, hogy hajtsa be a krém is okozhat, bőrpír. Mint a borotválkozás kést, levágta a haját, de aztán kezdett gyökér, bár ez kevésbé agresszív.

Viasz

Előnyei: A meleg viasz hagy a bőrön, piros, ajánlott a nők esetében a keringési problémák. Igénylő minimális fűtés, meg lehet tenni, még a mikrohullámú sütő, a vízben oldódó, így könnyen eltávolítható. Használhatja a zenekarok a szőrtelenítés viasz használatra Fresh Depil kész, nincs szükség a hőt. Csak dörzsölte a kezét, Magyarország alkalmazni a bőrt szilárdan, majd távolítsa el a gyors mozgás. Ezek egyszerű használat, bárhol, bármilyen alkalomra. Mivel ugyanaz a bőr hőmérséklete, ők nagyon jó emberek keringési problémák. Ez egy nagyon hatékony, ráadásul tartós. Lehet viasz otthon, a szakmai szépség központok.

Hátrányok: Az általános, mivel a viaszt hideg, meleg vagy forró, ez a módszer nagyon fájdalmas, mert a haj gyökere kezdődik.

Elektromos borotva

Előnyei: Ez egy nagyon hatékony módszer szőrtelenítés, amely eltávolítja a haj gyökere, egy sor kis fogót. Az első modell meglehetősen Fresh Depil fájdalmas, az új haj már alkalmazhatják az új elosztási rendszerek, mint például csipeszt, masszázs vagy menő Magyarország kiegészítők.Ezek gyors, kényelmes, tiszta. Amint kivont a haj gyökere, ha használt minden négy hétben, haj fokozatosan csökken, mint egyesek, hogy ez a módszer, mint a féltartós. A jelen vannak kiegészítők, mint a különleges fej az érzékeny területeken, valamint, hogy lereped a bőrt előtte.

Hátrányok: Ez a módszer nem peel, mint Fresh Depil a viasz, s néhány hajszálak általában továbbra is bizonyos területeken, ahol a bőr vastagabb. Lehet fájdalmas, ha nincs sok hajad. Jelenleg ezek nem olyan fejlett, hogy használja az érzékeny területeken, bár néhány speciális eszközök, hogy borotválja, ahelyett, hogy elővegye.

Lézer

Előnyei: az a forradalom, amely felszabadítja a nők probléma a haj online viasz, kések, pengék, tartós, fájdalommentes, Fresh Depil úgy tűnik, biztonságos. Eredetileg javasolt három-négy ülés, most pedig az átlag nyolc időközönként 2-3 hónap, bár ez mindig attól függ, hogy milyen típusú haja, de a kezelés területén.

Hátránya: túl korai még, hogy tudom, hogy ez valóban a végleges szőrtelenítés technikája. A munkamenet utolsó pár perc, egy óra, attól függően, hogy a kezelt területen. A legnagyobb nehézség a lézeres módszer nem csak, hogy a haj tartalmaz melanin, hanem a bőr. A szemöldök egy területen nem javasolt, mert közel van, hogy hol Fresh Depil lehet vásárolni a szemek (igénylő különleges védelmet). Az érzés, hogy egy hasonló írás, de a gyors, jobban tolerálható. Az emberek a sötétebb bőr érzem, egy kis bizsergés, viszketés vagy. A rendkívül érzékeny a fájdalomra ajánlott alkalmazni Fresh Depil egy érzéstelenítő krémet két órával a kezelés előtt. Közvetlenül azután, hogy a kérelmet a lézer. Ez a legdrágább módszer szőrtelenítés.

 Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.