Mindenki ma arról beszél, méregtelenítés, tisztítókúra, anélkül, hogy megértenék, az előnyöket ilyen kúrák. Mi értik, csak az erőfeszítés, a fegyelem, hogy egy ilyen program előírja, de a jutalom fantasztikus! A kérdés mindig az: “Miért kellene kezdeni egy méregtelenítő program? Mit tehetünk? Mi a méregtelenítés?”

Nos, minden kezdődik toxicitás. Toxicitás a fő probléma valójában. A levegő, a víz, a talaj, a növények, minden érintett által új, erősebb vegyszereket. Mi lenyelik a hétköznapi vegyi anyagok vályú, a légzés, több drogot fogyasztanak mindenféle, többet enni, cukrot, finomított ételek, vagy enni iparosodott előállított hús naponta, otthon, gyorsétterem, vagy akár a legjobb étterem a városban. Toxicitás betegségek, mint a rák, szív-érrendszeri betegségek előfordulási gyakorisága növekszik. Ha körülnézünk, látjuk, hogy a legtöbb ember küzd a tömeg, fáradtság, levertség, fájdalmak, allergia, bőrproblémák, rossz lehelet, székrekedés, gyengeség. Minden kapcsolódó toxicitás.

Toxicitás fordul elő a két alapvető szinten-külső-belső

Tudjuk, hogy megszerezzék a méreganyagok a környezet, amit belélegzünk, enni, inni, nekik pedig írjanak elő őket magunkra többször, rendszeresen. A drogok vagy az élelmiszer-adalékanyagok hozható létre toxikus elemek a szervezetben.

A belső szint, a szervezet által termelt toxinok keresztül a hétköznapi funkciókat. Biokémiai, mobil, testi tevékenységek generál anyagok, amelyeket meg kell szüntetni. A test valójában tele mikrobák mindenféle … a bél baktérium, idegen baktériumok, élesztők, paraziták … termel anyagcsere-salakanyagok, hogy együtt kell kezelni. A szervezet célja, szóval tud kezelni egy megfelelő részét ezek a mikrobák. Egy normálisan működő szervezet jött létre, hogy kezelni egy bizonyos szintet a toxinok; a problémát a túlzott bevitel a toxinok vagy csökkenése a folyamatok megszüntetése. A megfelelő szintű megszüntetése ezek a toxinok a fontos, hogy egészség.

Szintén a lelkiállapot, a gondolatok, az érzelmek, mint a stressz, a gond, generál biokémiai toxicitás.

A szervezetben a toxicitás akkor fordul elő, amikor több, mint tudjuk hasznosítani, illetve megszüntesse. Az egyensúly zavart, ha a méreganyagokat a külső vagy a belső környezet. A toxinok okozhat azonnali hatállyal, vagy egy nagyon hosszú távon. Egy jól működő szervezet, a jó immunrendszer, eliminative funkciók kezelni, illetve megszünteti a mindennapi bevitt méreganyagok

A tested olyan, mint egy akvárium. Amikor etetni a halakat, de nem a tisztítás vagy szűrik a vizet, a víz zöld meg a halat, hogy beteg. Ha te is változik a levegő szivattyú (mondjuk) egy szivattyú, aki intravénás szén-monoxid-a víz, mint a halat nem fog sokáig élni. Mit kell tennie, hogy tiszta a víz, tedd be egy tiszta, tiszta, oxigéndús. Van egy módja annak is, hogy csökkentse a méreganyag mi adja be’ a test, a ‘fish tank’ ez egy másik része a méregtelenítő diéta.

Szóval mi is az az ötlet mögött egy méregtelenítő diéta, tisztító program?

Nos, először ne a hibát, a gyakorlat, a méregtelenítés, a gyakorlat, a böjt. A böjt valóban egy módszer, méregtelenítés, de ez egy extrém. Néha ez is a leghatékonyabb, de sok más módon méregteleníti, majd tisztítsd meg a tested.

A fő előnyök látható növekedése alapvetően általános test energia, fogyás, simább bőr, jobb, immunrendszer, a jobb emésztést, növeli a nemi vágyat.

A legtöbb program a méregtelenítő, ki itt elsősorban koncentrált egyik “mellékhatása”, hogy a fogyás. Néhány közülük igazi böjt, szigorú programok, amelyek a hatékony, de nem is kell egy erős lesz, hogy kövesse. Egy program, ami igazán mindenre kiterjed a híres Robert Young “a Ph Csoda”.

Bármilyen méregtelenítő diéta, tisztító program, választhat, hogy kövesse, van egy aranyszabály: kövesse végig. Emlékszem, hogy a példa az akvárium? Nos, ne hagyja abba, amíg a víz, a friss, tiszta a tartályban. Utána ez a választás, ha továbbra is szennyezi, vagy nem…

 Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.